ANNONS

Annika Finn offrar sig för den goda saken

Annika Finn ser fram emot världsrekordförsöket "med skräckblandad förtjusning".
Annika Finn ser fram emot världsrekordförsöket "med skräckblandad förtjusning".
I morgon torsdag klockan 09.00 inleder Anna Finn ett sanslöst kraftprov.
Hon ställer sig på löpbandet för att på 50 timmar avverka 30 mil. I så fall är det världsrekord.
ANNONS

Det finns många som gillar utmaningar, men färre som älskar UTMANINGAR. 52-åriga Annika Finn från Värmdö tillhör den senare kategorin.

– Jag har pannben och stark vilja, men kan bara hoppas på att jag klarar det.

Med start klockan 09.00 i morgon torsdag på Club Body Joy i Gustavsberg hoppar hon på löpbandet, och på lördag klockan 11.00 hoppar hon av. Målet är att under tiden springa 30 mil vilket i så fall är nytt världsrekord.

– Jag går ut hårt och ökar, skojar hon. Det ska inte vara omöjligt, snitthastigheten måste ligga på 6 kilometer i timmen. Jag kommer att göra korta pauser och se till att stoppa i mig något att äta var tjugonde minut.

Tilläggas bör att Annika Finn är en mycket vältränad elitmotionär.

För Spädbarnsfonden

Annika Finn gör detta för en god sak. Hennes världsrekordförsök är en del i ett evenemang som ska samla pengar till Spädbarnsfonden.

Hon är omgiven av ytterligare ett löpband samt spinningcyklar. De som känner sig hågade kan göra Annika Finn sällskap och får betala en summa per timme eller kilometer. Pengarna går oavkortat till Spädbarnsfonden.

Champagnespinning

Evenemanget har fler punkter. På fredag klockan 15-16 blir det champagnespinning. Deltagarna betalar 200 kronor per cykel och avslutar passet med skumpa.

ANNONS

Bjud på The Maulers handskar

Det blir även auktion på en tröja från fotbollslandslaget där bland andra Zlatan Ibrahimovic skrivit sin autograf. MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson har donerat en tröja och matchhandskar som det också går att bjuda på.

Allt för en god sak. Spädbarnsfonden vision är att minska antalet barn som dör före födelsen eller under det första levnadsåret, och man delar ut medel till forskning.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.