ANNONS

Bekräftat: Tränarduo från Hammarby tar över i Frej

Frej Täby
Frejspelarna får nygammal tränarduo.
Frej och Hammarby fördjupar samarbetet. Tränarfrågan i Täbyklubben löst. Lukas Syberyjski blir huvudtränare och Stefan Olsson kliver in i en managerroll.
ANNONS

Frej:s tränare Mattias Eriksson lämnade klubben för Brommapojkarna. Nu står det klart vem som tar över som tränare i Täbyklubben.

Stefan Olsson var under hösten assisterande tränare. Han blir nu manager och Lukas Syberyjski blir huvudtränare. Duon har tidigare jobbat tillsammans i Hammarbys U19-lag som denna säsong vann SM-guld.

Frej kom nia i Superettan den gångna säsongen vilket är klubbens bästa placering någonsin. Nu satsar de vidare mot nya framgångar i och med det fördjupade samarbetet med Bajen.

– Vi hämtar välbehövlig kompetens i form av tränare och hjälp med den sportsliga ledningen. Att söka denna typ av partnerskap är naturligt och ger oss resurser till en utökad satsning, säger Frej:s ordförande Märta Rydbeck till klubbens hemsida.

Vi hämtar välbehövlig kompetens i form av tränare och hjälp med den sportsliga ledningen

Märta Rydbeck

För Frej är det viktigt att behålla klubben identitet som speglas i den familjära prägeln. De har dragits med ekonomiska problem och arbetet med att stärka den biten ligger i klubbens plan även för nästkommande säsong.

– Frej en egen klubb med egen ledning som jobbar med sitt klubbmärke med ideell och lokal anknytning i Norrort. Planen för 2019 är också att stärka organisationen med tillsättandet av en klubbchef som samtidigt får ansvar för att öka intäkterna till klubben, säger Märta Rydbeck.

ANNONS

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Täby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.