AIK Boxning slår ett slag för Rosa Bandet

AIK boxning
Deltagarna i träningspasset får en t-shirt med rosa text – så klart.
I morgon, den 14 oktober, bjuder AIK Boxning in till en träning för 25 tjejer där intäkterna går oavkortat till Rosa Bandet, en kampanj för forskningen kring bröstcancer.

Förra året inledde AIK:s hockeydamer en insamling där alla intäkter från två hemmamatcher i Ritorp gick till Rosa Bandet. I år lyfter de flesta av AIK:s damlag Rosa Bandet, och AIK Bosning vill dra sitt strå till stacken genom att bjuda in till en boxningsträning för tjejer i klubbens lokal på Västra vägen 9C i Solna.

Träningen börjar vid 12-tiden i morgon, lördag, och pågår i två timmar innan det bjuds på gemensam lunch. Priset är 200 kronor och intäkterna går till Rosa Bandet. I priset ingår även ytterligare två träningspass och en t-shirt.

Handskar finns att låna

Ta med träningskläder, duschhandduk och boxningshandskar, men har du inte egna handskar så finns möjlighet att låna på plats.

Har du inte möjlighet att vara med på boxnigen men vill ändå bidra så kan du skänka valfri summa till Rosa Bandet via insamlingssidan https://www.cancerfonden.se/insamlingar/aik-dam-tar-fighten