ANNONS

Brommapojkarnas Philip Hellquist om nya säsongen

Philip Hellquist, BP, Brommapojkarna
Philip Hellquist ska frälsa Grimsta.
Brommapojkarnas måltjuv Philip Hellquist är redo för Superettan efter ett riktigt lyckat cupspel där han gjorde fyra mål. Mitt i Sporten frågade anfallaren hur försäsongen har varit?
ANNONS

– Det har känts riktigt bra. Jag kom in lite senare och då får man alltid jobba lite extra. Spelet har fungerat och vi har spelat bra i matcherna också, vilket är kul.

Det är många nya spelare i BP nu, hur känns det?

– Laget fungerar bra även om det har kommit in en hel del nya spelare och så. Det märkte man i början innan alla lär känna varandra. Men sedan är det en del namn kvar från förra säsongen också. Vi hade bra stämning innan i laget och det ska bli så nu med, men sådant kan ta tid.

Vad tror du om Brommapojkarnas säsong?

– Vi vill göra en bra säsong och om vi får ordning på allt kan det bli riktigt kul. Det är en tuff serie men vi vill vinna matcher och ligga högt upp i tabellen, det är tanken. Som spelare vill man alltid vinna matcher men man får ha respekt för att det är ett nybygge på gång och vi får låta det ta lite tid.

Hur tänker du kring din egen roll och utveckling?

– Jag har som mål att det ska gå bra för laget. Vi ska göra en bra säsong på alla plan. I min egen träning försöker alltid bli bättre på allt egentligen.

ANNONS

ANNONS