ANNONS

Djurgården förlänger med Pelle Olsson

Pelle Olsson tränar Djurgården även de kommande två åren.
Pelle Olsson tränar Djurgården även de kommande två åren.
Pelle Olsson kom till Djurgården inför säsongen 2014. Med ett halvår kvar på kontraktet väljer Djurgården knyta tränaren till sig ytterligare två år.
ANNONS

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson är nöjd.

– Pelle har varit en viktig del i en väldigt tuff fas i vår förening och om vi ska nå framgång så måste vi ha kontinuitet och trygghet. Nu har vi som jobbat inom Djurgården skapat en situation där vi är en attraktiv förening med goda möjligheter och där är Pelle en viktig faktor som kommer att fortsätta att jobba hårt för att utveckla DIF och lyfta oss ytterligare. Vi har en stark framtidstro i föreningen så det är ett viktigt signalvärde att vi förlänger med Pelle.

När Pelle Olsson kom till Djurgården hade han nio år bakom sig som tränare för Gefle. Han är glad över att få fortsätta i Djurgården.

– Jag har ju varit här i två och ett halvt år och det känns som att det har gått väldigt snabbt. Framför allt har det ju varit en stor spelarruljans så därför har varje säsong känts som ett nytt projekt. Man hoppas ju att den här truppen som vi har nu får behålla sin stomme och att vi får chansen att utveckla den vidare. Annars har det ju varit min målsättning hela tiden att förlänga avtalet och att jobba vidare med laget. Jag trivs otroligt bra här, det är en härlig miljö och förening att verka i och jag ser ödmjukt fram emot att jobba vidare, säger han till Djurgårdens hemsida.

Han medger att ”våren har inneburit resultat som vi inte är nöjda med totalt sett”.

– Samtidigt är det något man måste hantera, både som spelare och tränare. Ibland går det inte som man hoppas och då får man aldrig ge upp. Tvärtom känner jag mig ännu mer inspirerad och motiverad till att jobba vidare så från min sida har det aldrig funnits något tvivel överhuvudtaget.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.