ANNONS

Dressyrens största stjärna håller clinic

Hon har fyra OS-guld på meritlistan. Nästa lördag, den 24 oktober, kommer dressyrlegenden Isabell Werth till Runstens gård för en clinic.
ANNONS

Tyska Isabelle Werth är en av världens främsta dressyrryttare med fyra OS-guld, fyra VM-guld och 13 EM-guld på meritlistan. Nu kommer hon till Sverige för en clinic på Runsten Equestrian i Grödinge.

Kursen arrangeras av Lovisa Degreef Beselin och Equestrian Academy som har specialiserat sig på att arrangera evenemang, clinics, seminarium och träningar med nyckelpersoner inom hästsport globalt.

– Det här får man inte missa. Det är väldigt stort. Isabelle Werth är en levande legend. Hon gör i princip inga clinics. Jag har kontakt med henne eftersom jag bott i Tyskland, säger Lovisa Degreef Beselin.

Den tyska dressyrstjärnan kommer att dela med sig av sitt sätt att träna hästar och berätta om hur hon har gått till väga för att ta häst efter häst upp till Grand Prix-nivå.

– Vi har bjudit in några landslagsryttare som kommer att visa upp hästar och få undervisning och tips av Isabelle, säger Lovisa Degreef Beselin.

Kursen pågår nästa lördag mellan klockan 10.30 och 14.30.

För biljetter se: www.equestrianacademy.se.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.