Efter ölfirandet på Tele2 – Kennedy får egen öl

Kennedy
Nu får Kennedy en egen ölsort.
Det törstiga ölfirandet efter frisparksmålet mot IFK Göteborg i oktober satte bollen i rullning. Nu får Kennedy en egen ölsort.

I samband med Hammarbylegendarens sista femetta i den grönvita tröjan mot IFK Göteborg i oktober tog Kennedy Bakircioglu målfirandet till en helt ny nivå. Efter frisparksmålet som gav Bajen ledningen med 3-0 sprang tog Kennedy ut mot fansen och tog en klunk av ölen som en av dem kastade in.

Firandet har visats flera hundratals gånger på Youtube.

Får egen ölsort

Nu skriver FotbollDirekt att Kennedy tar ölfirandet till nästa nivå och inleder ett samarbete med ST Erik bryggeriet. Initiativet ska ha kommit från dryckesleverantören Galatea som står bakom bryggeriet och dessutom sponsrar Hammarby.

Den 15 mars är det release för den nya ölen på krogen Charles Dickens på Södermalm i Stockholm.

– Det stämmer. Det är en självklarhet för oss, Kennedy är en barndomsvän till mig och vi är kända för att vara en av Söders schysstaste Bajenkrogar. Så det kommer bli bra drag nästa fredag, säger Charles Dickens ägare Ninos Minasson till FotbollDirekt.se.

Kennedy bekräftar samarbete

Kennedy själv vill inte avslöja så mycket om samarbetet.

– Man får väl erkänna att det händer lite grejer. Jag vill inte säga mycket mer i detta nu men vi ses väl den 15 mars helt enkelt, då kan jag lova mer utförliga kommentarer om framtiden, även om en hel del kommer förbli hemligt tills dess allt är hundra procent klart, säger han till FotbollDirekt.se.