ANNONS

Enebybergssenioren Perman bäst i världen

Fredrik Perman i mitten efter finalsegern mot Frankrike.
Fredrik Perman i mitten efter finalsegern mot Frankrike.
Det blev VM-guld för Enebybergsspelaren Fredrik Perman. Tillsammans med tre andra seniorherrar vann han den prestigefyllda titeln under lag-VM för seniorer.
ANNONS

Sveriges herrar vann tennisens lag-VM för senior i herrar 50 som avgjordes i den sydtyska staden Ulm.

Bland de nya världsmästarna finns Henrik Holm, Fredrik Perman, Martin Persson, Marcus Thorstrand och tränaren Kenneth Johansson.

Fredrik Perman från Enebybergs IF tennis har återigen hittat glädjen och motivationen med tennisen sedan han bytte klubb från Gustavsberg till Enebyberg i höstas.

Perman avgjorde finalen mot Frankrike tillsammans med Henrik Holm, de vann den avgörande dubbeln i skiljeset. Även tidigare gick det bra för duon. Perman och Holm spelade samtliga singel- och dubbelmatcher för Sverige från kvartsfinal och framåt.

Lyckat SM för Enebyberg

Nu är Perman nybliven världsmästare men det är inte de första fina resultaten för honom denna månad. Tillsammans med klubbkamraterna från Enebybergs IF gjorde klubben ett bra resultat på veteran-SM i Båstad.

Fredrik Perman och Martin Lager spelade hem herrdubbelguldet i herrar 40 pch Perman tog även silver herrsingel 50.

Enebybergs klubbchef Anders Lindgren vann guld i herrsingel 45 och guld i mixed 45 tillsammans Rosi Lewandowsky. Det blev även guld för Kenneth Johansson i mixed tillsammans med Anna Gunnarsson.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.