ANNONS

Pang i Erikdsdal, Yigit vann, hopp för banan

Hooligans killar i offensiv position (t.v) i fjolårets match mot Pugs.
Hooligans killar i offensiv position (t.v) i fjolårets match mot Pugs.
Hersby Hooligans och Kungsholmen Pugs möts i amerikansk foboll, Anthony Yigit försvarade sin proffstitel, kartingbanan i Stäket kanske kan räddas i sista stund. Här är Sportsvepet med några höjdpunkter från veckan i Stockholms sportvärld.
ANNONS

1. I dag smäller det i Eriksdalshallen

Det är dags för skolmatch i amerikansk fotboll mellan regerande mästarna Hersby Hooligans och Kungsholmen Pugs.


2. Friends Arena nobbades igen 

När arenan i Bryssel försenades fick Friends Arena en andra chans. Enligt uppgift låg Friends Arena bra till för att få Bryssels fyra matcher i fotbolls-EM 2020. Men UEFA valde till slut bort Friends Arena till fömån för London.


3. Stockholms enda riktiga kartingbana kan räddas

Järfälla MK vräks från banan vid Stäket – den enda tävlingsklassade kartingbanan i länet – vid årsskiftet. Men nu börjar det hända saker. Två av områdets största markägare, Järfälla och Sollentuna, är villiga att delfinansiera banan så att den kan bli en regional anläggning. men fler kommuner måste ställa upp.

ANNONS


4. Värmdös gymnastikkillar helt överlägsna

GK Värmdös killar var i en klass för sig i Rikscupen i truppgymnastik. I konkurrens med 21 av landets bästa lag vann de i överlägsen stil.


5. ”Can You Dig It” Yigit ännu obesegrad i proffsringen

Anthony Yigit förvarade sin EM-titel i proffsboxning när han vann på poäng mot britten Joe Hughes. Nu funderar 26-åringen på att gå ner en viktklass.


6. Supersimmar-Sarah tog hem Bragdguldet

Klockan 13.03i  tisdags meddelades namnet på den idrottare som får Svenska Dagbladets Bragdguld 2017. Det blev supersimmaren Sarah Sjöström.


7. Skyhöga favoriter inför SM

Vendela Bexander och Hugo Linder lär vinna JSM-guldet i isdans nästa veckoslut. Värmdöparet är hittills det enda anmälda i denna konståkningsgren som är mycket liten i Sverige.


8. Dansar i VM till Pussycat Dolls ”Hush Hush”

Sju kvinnor från Vallentuna – alla mellan 32 och 52 år – försvarar Sveriges färger när VM i konstnärlig dans avgörs i Warszawa i morgon, lördag. Låten de dansar till är ”Hush Hush” med Pussycat Dolls.


Följ, gilla och tagga oss

Följ gärna @mittisporten i sociala medier: Debattera på Facebookse videor på Instagram och läs de senaste nyheterna på Twitter Dela din lokala sport genom att tagga #mittisporten

ANNONS