ANNONS

Magnus Eriksson besöker amerikansk klubb

Magnus Eriksson kan ha gjort sin sista match i Djurgårdströjan.
Magnus Eriksson kan ha gjort sin sista match i Djurgårdströjan.
Efter flyttspekulationerna tillåts nu Djurgårdens Magnus Eriksson att resa till USA för att besöka MLS-klubben San José Earthquakes.
ANNONS

Ännu är inte någon flytt klar men Djurgården låter anfallaren Magnus Eriksson resa till USA för att besöka MLS-klubben San José Earthquakes för att genomgå en läkarundersökning.

– Med anledning av att det snart är jul och att Magnus är uttagen till landslaget 2-12 januari så har vi gett honom en möjlighet att få träffa San José Earthquakes nu i veckan utan att vi har en slutgiltig överenskommelse mellan klubbarna, berättar DIF:s sportchef Bosse Andersson till Djurgårdens hemsida.

Magnus Eriksson vann årets Allsvenska skytteliga, tillsammans med IFK Norrköpings Kalle Holmberg. Båda stod för 14 mål vardera.

Ny mittfältare klar

Samtidigt förstärker Djurgården truppen med 26-årige mittfältaren Jonathan Ring som har skrivit på ett treårigt kontrakt med DIF.

Yttermittfältaren Ring kommer senast ifrån Kalmar FF, efter att ha spelat en kortare tid för Gençlerbirliği i Turkiet.

– Jag vet ju att det är ett av de största lagen i Sverige med mycket publik. Jag har ju mött Djurgården på planen när jag spelat för Kalmar och ser man till senaste matchen i år så var det riktigt bra tryck på läktaren. Det är någonting som jag ser fram emot och det känns skönt att ha publiken i ryggen nu, säger Ring till Djurgårdens hemsida.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.