ANNONS

AIK förlänger kontraktet med Rikard Norling

Rikard Norling
Rikard Norling
Nu är det klart att Rikard Norling blir kvar hos AIK över säsongen 2020.
ANNONS

AIK Fotboll och chefstränaren Rikard Norling är överens om villkoren för en förlängning av Rikards anställningsavtal. Avtalet löper över säsongen 2020, det skriver klubben på sin hemsida.

– Vi är glada att vi nått en förlängning med Rikard och är övertygade om att det är rätt väg för AIK Fotboll i det hårda arbetet för fortsatt framgång som ligger framför oss, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström, till aikfotboll.se

Rikard Norling håller med:

– Jag känner glädje och stolthet över att vi har förlängt avtalet och jag ser fram emot att få fortsätta utveckla spelarna, spelet, tränarteamet och mig parallellt med de resultat som vi ska försöka uppnå, säger han till aikfotboll.se

1996 kom Norling till AIK som tipselittränare. 1998 tog han över rollen som assisterande tränare till den nye chefstränaren Stuart Baxter i AIK:s A-lag.

Inför säsongen 2002 lämnade Norling AIK och tog över Väsby IK. Tre år senare kom han tillbaka till AIK och stannade till 2008. Efter det tränade han under flera år Assyriska FF, Malmö FF och  norska SK Brann.

2016 var han åter tillbaka i AIK, med ett kontrakt som löpte 2019 ut. Och nu stannar han alltså ett år till.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.