ANNONS

Frej Täby-tränaren missnöjd med kryss

- Om vi vunnit kryssmatcherna hade vi varit i tabelltoppen, konstaterar Bartosz Grzelak.
- Om vi vunnit kryssmatcherna hade vi varit i tabelltoppen, konstaterar Bartosz Grzelak.
Trots en positiv start med bättre spel och fler mål framåt har Frej Täby färre poäng i dag än vid samma tid i fjol. I går blev det 2-2 mot Sirius och Bartosz Grzelak var missnöjd.
ANNONS

Frej Täby befinner sig på en annan nivå jämfört med debutåret i superettan. Sirius kvalade till allsvenskan i höstas, nu kan Frej Täby-tränaren Bartosz Grzelak tillåta sig att vara besviken efter 2-2 mot Uppsalalaget. Sett till att hemmalaget hade 2-0 till drygt 20 minuter återstod var besvikelsen befogad.

– 2-2 känns lite som en förlust, säger Grzelak. Och det är tredje gången i vår som vi släpper in kvitteringsmål med runt fem minuter kvar. Mentalt kan det bli en grej, vilket inte skulle vara bra. Sirius har tryck på oss de sista 20 minuterna, en orsak är att vi sjunker för djup. Fram till dess är det en jämn match.

Efter sex omgångar i fjol hade Frej Täby åtta poäng, nu har laget sex. Ändå har Grzelak en del att vara nöjd med. Frej spelar bättre fotboll, defensiven håller och offensivt gör laget fler mål. Nio hittills jämfört med sex vid samma tid i fjol.

– Det är okej, säger han och grymtar ånyo över tre kryss.