ANNONS

Golflegendaren inte främmande för comeback – i Upplands-Bro

49-åriga Annika Sörenstam växte upp i Bro.
49-åriga Annika Sörenstam växte upp i Bro.
En golflegendar som gör comeback på Bro Hof? Kan det stämma? Jajamensan! Nu uppger Annika Sörenstam för TT att hon inte är främmande för att delta i samband med att proffstourtävlingen Scandinavian Mixed spelas i Upplands-Bro under nästa sommar.
ANNONS

Golfvärldens ögon kommer nästa sommar riktas mot Bro Hof mellan den 11–14 juni. Då går proffstourtävlingen Scandiavian Mixed av stapeln, en tävling som både har kvinnliga och manliga deltagare.

Nu uppger golflegendaren Annika Sörenstam för TT att hon inte är främmande för att göra comeback i samband med tävlingen – om än tillfälligt. Hon kommer nämligen befinna sig på plats och agera värd för tävlingen tillsammans med Henrik Stenson.

– Jag kommer vara med dagligen under tävlingen, sen får vi se om jag får chansen eller vill spela. Jag vet att de har frågat några gånger, men vi får se. Det är ingenting jag planerar just nu, men blir det en himla succé kanske man vill vara med, säger Annika Sörenstam till TT.

Sörenstam blev den första kvinnliga golfspelaren att tävla på herrarnas tour på 58 år, detta då hon 2003 ställde upp i PGA-tävlingen The Colonial i Texas.