ANNONS

Good to Great satsar på padel

Padeltennis
Sportjournalisten och tv-profilen Jesper Hussfelt spelar padel på en anläggning i Bromma.
Padel är en de snabbast växande sporterna i Sverige. Nu står det klart att Good to Greats nya anläggning Catella Arena i Danderyd utöver tennis även kommer att ha padel för juniorer, elit och motionärer. Även tävlingar och seriespel ska arrangeras i anläggningen som planeras att öppna i mars.
ANNONS

– Med Good to Greats padelsatsning har vi en helt unik möjlighet att skapa en verksamhet i absolut världsklass. Med fys och idrottsskadebehandlingar och viktiga funktioner som kost, skolgång och boende på arenan kan vi erbjuda en helhetslösning för satsande elitspelare, säger Mattias Mikulski som anställs som Head of Padel på Good to Great.

Tre padelbanor inne och tre ute

Catella Arena kommer att bestå av tre padelbanor inomhus och tre utomhus, sju tennisbanor inomhus och sju utomhus, idrottsskadeklinik, modernt gym på 350 kvadratmeter, övernattningsrum och restaurang för frukost, lunch och middag.
Redan nu är Good to Great Tennis Academy basen för många mycket lovande tennisjuniorer och seniorer. Det långsiktiga målet är att utveckla framtidens världsstjärnor även i padel, genom ett helhetskoncept likt det man redan jobbar med inom tennis.

”Likheter mellan tennis och padel”

– Vi ser många likheter mellan tennis och padel som är den kanske snabbaste växande sporten i Sverige. Vår ambition är att utveckla padel för juniorer, elit och motionärer. Och vi är glada att anställa Mattias Mikulski som Head of Padel för Good to Great. Mattias har en tävlingsbakgrund från tennis, innebandy och padel, och sitter i styrelsen för Svenska Padelförbundet, säger Nicklas Kulti, en av grundarna till Good to Great.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.