ANNONS

Gustasvsberg skjuter upp hemmapremiär

I helgen var det tänkt att Gustavsberg skulle spela säsongens första hemmamatch. Men bristen på is på Ekvallen gör att premiären mot Katrineholm skjuts fram till den 25 november.

”Alla är riktigt bekymrade över vad som ska hända” skriver klubben på sin hemsida.
ANNONS

Det milda klimatet ställer till det ordentligt för bandylagen i Sverige. Och Gustavsberg är ett av de värst drabbade. Trots att seriespelet är i gång har klubben fortfarande ingen spelduglig is hemma på Ekvallen. Under försäsongen har laget tränat på en utomhushockeyrink och i en bandyhall i Uppsala.

På Gustavsbergs hemsida beskrivs läget som mycket kritiskt och enligt klubben står det nu klart att hemmapremiären mot Katrineholm som skulle ha spelats till helgen ställs in och skjuts fram till den 25 november. Även alla andra matcher som skulle ha spelats ställs tills vidare in.

”Som bandyförening känns det motigt och alla är riktigt bekymrade över vad som ska hända med vår bandy och om det ska fortsätta så här varje höst och vinter. Vi vill erbjuda alla våra medlemmar bra och roliga förutsättningar på Ekvallen” skriver klubben på sin hemsida.

I helgen spelade Gustavsberg säsongens första bortamatch mot Borlänge. Matchen, som spelades i Sandviken då inte heller hemmalaget har fått till en spelduglig isplan, slutade 3–3.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.