ANNONS

Gustavsberg kammade noll i Uppsala

Säsongens första nederlag för Gustavsberg är ett faktum. Värmdölaget var aldrig nära att hota Unik på bortaplan och föll med 5–2.
ANNONS

Gustavsberg har haft en svår försäsong med usla träningsförutsättningar. Det milda vädret har ställt till det rejält för laget som har tvingats till att förbereda sig inför säsongen genom att huvudsakligen träna på en ishockeyrink. Tisdagskvällens motståndare Unik däremot har tränat i månader på fullstor bandyplan i Relitahallen i Uppsala.

Med det i åtanke var det kanske ingen superskräll att hemmalaget direkt tog kommandot i norra herrallsvenskans andra omgång när Gustavsberg kom på besök. Unik tog snabbt en betryggande ledning och ledde med klara 3–0 i paus. Ledningen ökades efter vilan på till 5–0 innan Gustavsberg reducerade till 5–1 och 5–2 innan slutsignalen. Bortamålen gjorda av Anton Engström och Markus Karlsson.

Efter två spelade matcher har Gustavsberg en poäng efter det oavgjorda mötet med Borlänge i bortapremiären. På fredag väntar säsongens första hemmamatch mot Falun. Premiären på Ekvallen har tidigare fått ställas in mot Katrineholm på grund av brist på is. Nu är dock isaggregaten i gång och klubben tror och hoppas att matchen ska bli av.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.