Hammarby sätter tak för årskortsförsäljningen

Nästan alla som hade årskort till Hammarbys matcher 2015 valde att skaffa årskort på nytt inför årets säsong.
Nästan alla som hade årskort till Hammarbys matcher 2015 valde att skaffa årskort på nytt inför årets säsong.
Efterfrågan på säsongskort till Hammarbys hemmamatcher 2016 är så stor att klubben inför ett tak för hur många kort som ska säljas.

Hela 12 154 säsongskortsinnehavare har förnyat sina säsongskort till Hammarbys hemmamatcher 2016 – en siffra som varken AIK eller Djurgården är i närheten av.

Nu på måndag den 8 februari klockan 10 släpps försäljningen av säsongskort fri, och då gäller det att skynda sig. Hammarby har nämligen, med anledning av just att så många förnyade sina säsongskort, beslutat att sälja max 16 000 säsongskort 2016. Detta för att kunna underhålla och utveckla det växande intresset för Hammarby.

Klubben bedömer att man måste kunna erbjuda lösbiljetter på olika sektioner på Tele2 Arena – inte minst till barn och ungdomar – även vid så kallade stormatcher.

Att Hammarby sätter gränsen vid 16 000 sålda säsongskort innebär att 3 846 säsongskort kommer att finnas tillgängliga när nyförsäljningen startar på måndag.

Skulle samtliga säsongskort sälja slut rekommenderar klubben de som blir utan att teckna medlemsskap i Hammarby IF FF. Inför 2017 får medlemmar nämligen förtur att köpa säsongskort innan de släpps till allmänheten.