ANNONS

Hammarbys biljetthaveri – nytt släpp 10.00

Hammarbysupportrar på derby Djurgården - Hammarby
Hammarbysupportrar.
Hammarby fotbolls biljettsystem havererade när klubbens supportrar skulle köpa förköpsbiljetter till den allsvenska hemmapremiären under måndagen.
Nu får säsongskortsinnehavarna ingen möjlighet till förköp. Klockan 10.00 i dag släpps biljetterna till allmän försäljning.
ANNONS

Hammarby fotboll skriver på sin hemsida att biljettsystemet AXS Transticket drabbades av tekniska problem under måndagen när förköpsbiljetterna till hemmapremiären på Tele2 Arena mot Kalmar FF den 9 april släpptes.

Flera ståplatser ”översåldes och många sittplatsbiljetter dubbelsåldes”.

Det planerade allmänna biljettsläppet som var planerat till klockan 15.00 på måndagen fick stoppas. Dessutom måste alla förköpta biljetter makuleras.

Många Hammarbysupportrar är upprörda och skriver av sin ilska på Bajenlands Facebooksida.

”Men vaaaa faaaaaan!!! Trött man blir, ska det vara så jäkla svårt att fixa ett bra biljettsystem?!? Det är 2017!!”, skriver en kvinna.

”Man kan sätta människor på månen och mars, men inte skapa/använda ett fungerande biljettsystem, well done…”, skriver en annan supporter.

”Fram med dom gamla hederliga vändkorsen och caschen I näven!!!”

”Byt leverantör. Vi behöver ett system som klarar av våra behov, inte Falkenbergs eller Djurgårns…”

”Hur kan det bli så? Det är väl ingen överraskning att trycket blir hårt. Så jävla tråkigt.

ANNONS

Man får ta fram det gamla Bajen-ordspråket: AVGÅ ALLA.”

Klockan 10.00 släpps biljetterna alltså i stället till allmän försäljning.

De berörda Hammarbysupportrarna kommer att kompenseras. Hammarby fotboll skriver på sin hemsida: ”AXS Transticket kommer att kompensera berörda personer med att ge ut två stycken biljetter vid ett tillfälle, till utvalda matcher under säsongen 2017. Det ska här understrykas att det är AXS som står för denna kompensation gentemot dig som biljettköpare. AXS tar helt och hållet på sig ansvaret för att detta inträffat. Vi är väldigt medvetna om vårt eget läge i denna situation och har all respekt för att folk är både arga och frustrerade, för att det här nu inträffar igen.”

Fakta

Hammarby hänvisar klagomål till AXS Transticket

Biljetter till Hammarby fotbolls allsvenska hemmapremiär mot Kalmar FF den 9 april görs via AXS Transtickets hemsida.

Hammarby fotboll hänvisar frågor och klagomål kring biljetthaveriet till AXS Transticket på mejladress: hammarbyfotboll@ebiljett.nu

Källa: Hammarby fotboll