Stora hjältar gästade de små i hockeyskolan

SDE Hockeyskola
SDE-spelarna från Stockholm Nords guldlag i TV-pucken var ett uppskattat inslag på hockeyskolan i Enebybergs ishall i lördags.
I lördags fick SDE:s hockeyskola i Enebybergs ishall besök av de sex TV-puckshjältarna från klubbens U16-lag.
– Väldigt roligt. De är förebilder för killarna och tjejerna i hockeyskolan, säger SDE Hockeys Anders Holm.

Förra helgen vann Stockholm Nord den klassiska ungdomsturneringen TV-pucken efter finalseger med 4–0 mot Stockholm Syd i Malmö ishall. I segrarlaget fanns sex spelare från SDE Hockey – Albin Sundsvik, Edvin Dahlgren, Isak Forsman, Kalle Lundquist, Max Kristensen och William Ignberg Nilsson. I lördags, en knapp vecka efter triumfen i Skåne, kom killarna alltså på besök hos knattarna i hockeyskolan.

– Det var jätteroligt för de små. De fick känna på medaljerna, spela lite med de stora killarna och skjuta skott på målvakterna Max kristensen och Karl Lundqvist, säger Anders Holm, ansvarig för dam- och flickverksamheten i SDE Hockey och för klubbens hockeyskola.

SDE kör hockeyskola sex gånger i veckan och hittills är över 100 barn anmälda, men ytterligare 20–30 lär ansluta sig tror Anders Holm. Mer information om SDE:s hockeyskola finns på klubbens hemsida med http://www.svenskalag.se/sdehockey som adress.