ANNONS

Djurgården värvar från BP

Sandra Lindkvist, till vänster, lämnar Bromma för Östermalm. Försvararen har skrivit på ett ettårskontrakt för Djurgården.
Sandra Lindkvist, till vänster, lämnar Bromma för Östermalm. Försvararen har skrivit på ett ettårskontrakt för Djurgården.
Djurgården fortsätter att rusta upp laget inför återkomsten i damallsvenskan. I helgen gjorde klubben klart med BP:s Sandra Lindkvist.

– Hon kommer att passa in perfekt i truppen, säger sportchefen Kristian Kinnunen.
ANNONS

Sedan Djurgården i höstas säkrade avancemanget upp till damallsvenskan har klubben jobbat hårt för att få till en så slagkraftig spelartrupp som möjligt inför säsongsstarten. Bland annat har Mia Jalkerud, tvåa i elitettans skytteliga i fjol, förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år. Något som även viktiga försvarsduon Elin Borg och Lisa Moazzeni har gjort.

Nu står det klart att backlinjen får ytterligare förstärkning utifrån. Brommapojkarnas tidigare lagkapten Sandra Lindkvist har nämligen skrivit på för ett år i Djurgården.

– Vi har haft ögonen på henne under säsongen och vi tror att hon kommer att passa in perfekt i truppen, säger klubbens sportchef Kristian Kinnunen i ett pressmeddelande.

Djurgården inleder direkt med tufft motstånd i den allsvenska premiären. Den 17 april väntar förra säsongens silverlag Eskilstuna på bortaplan.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.