ANNONS

Stark insats av Järfällaförarna på hemmabanan

Järfälla MK
#174 Sam Hammarstedt jagar klubbkamraten #76 Max Sanderhem i kampen om andraplatsen i KZ2.
I helgen avgjordes femte deltävlingen i Mellansvenska Kartracingserien, MKR, med Järfälla MK som arrangör. Det var svåra förhållanden med regn och sol om vart annat, men flera av hemmaförarna bemästrade banan bra och tog sig högt upp i resultatlistorna.
ANNONS

I kungaklassen KZ2 var det dubbelt Järfälla MK på pallen genom Sam Hammarstedt (tvåa) och Max Sanderhem (trea). Även Sebastian Hedin, som kör i klassen OK Junior, presterade på topp på hemmabanan. Han körde in på andra plats och gjorde även klassens snabbaste varv under helgen.

Järfälla MK

Järfälla MK:s Sam Hammarstedt kom tvåa på hemmabanan och ligger även tvåa totalt efter fem deltävlingar. Foto: Kyoo Vistisen

Tre deltävlingar kvar

Ytterligare pallplatser för Järfälla var inte långt borta i klassen Mini. Där körde Simon Heed in på fjärde plats och Victor Sundberg kom sexa.

Järfälla MK

Sebastian Hedin, Järfälla MK, körde hela helgens snabbaste varv i klassen OK Junior. Foto: Kyoo Vistisen

Efter fem deltävlingar ligger Sam Hammarstedt tvåa i KZ2, Sebastian Hedin är tvåa i OK Junior, och Victor Sundberg är trea i Mini. Nästa deltävling, den sjätte av totalt åtta i MKR, körs i Katrineholm 18–19 augusti.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.