ANNONS

Jennifers discosaga fick ett lyckligt slut

Jennifer Wallén avslutade sin tävlingskarriär i disco perfekt – med två brons i EM.
Jennifer Wallén avslutade sin tävlingskarriär i disco perfekt – med två brons i EM.
Stephanie och Jennifer Wallén tog EM-brons i duo.
Stephanie och Jennifer Wallén tog EM-brons i duo.
Jennifer Wallén fick en perfekt avslutning på sin tävlingskarriär i disco. 16-åringen från Bällsta tog hem två brons i EM i Minsk, ett i solo och ett i duo tillsammans med sin tvillingsyster Stephanie.
ANNONS

Lokaltidningen Mitt i berättade inför EM om hur Jennifer Wallén bestämt sig för att avsluta sin tävlingskarriär i disco, blott 16 år gammal. Men först ville hon ta sina första medaljer i ett internationellt seniormästerskap.

Stephanie och Jennifer Wallén disco

Stephanie och Jennifer Wallén tog hem bronset i duo i senior-EM i Minsk.

Och det lyckades hon med. Jennifer Wallén tog brons både i solo och i duo, där hon tävlade ihop med sin tvillingsyster Stephanie.

Dynamite också nära medalj

Det var nära att systrarnas klubb, Showdansskolan Flex, fick med ytterligare en medalj hem till Vallentuna. Gruppen Dynamite kom på fjärde plats i barnklassen. Nästa år kliver gruppen, som består av tjejer födda 2006 och 2007, upp från barn- till juniorklass.

Dynamite disco

Dynamite under EM i Minsk. Foto: Jennie Ericsson

Syns snart i SVT

Vill ni veta mer om Dynamate så håll ögonen öppna i början av 2018 – då syns de i SVT. Dynamite är med i en tv-produktion som spelas in under hela 2017. Den heter ”Idag om ett år” och ska sändas i början av 2018.

Filmen följer personer på deras resa mot ett mål och gruppen Dynamite är en av dessa akter. Deras mål var att dansa på EM i disco –  vilket de nu alltså har gjort.

ANNONS
ANNONS