”Vi kan slå alla lag i serien”

Hakan Bezgin är ny tränare för IFK Haninge som ska spela fotboll i division 2.
Hakan Bezgin är ny tränare för IFK Haninge som ska spela fotboll i division 2.
IFK Haninges nye tränare Hakan Bezgin vågar sticka ut hakan trots att laget är nykomling i fotbollstvåan.
– Vi är så bra att vi kan slå vilket lag som helst i serien.På lördag med matchstart klockan 13.15 spelar IFK Haninges herrlag en träningsmatch mot Karlbergs BK på Torvalla IP. Det är genrep inför premiären i division 2 södra Svealand den 8 april då IFK möter Motala AIF på bortaplan.

IFK Haninge är nykomling i tvåan, men absolut ingen blyg sådan.

– Det är viktigt att vara ödmjuk inför uppgiften, säger nye tränaren Hakan Bezgin. Men samtidigt vet jag att vi är så bra att vi kan slå alla lag i serien.

Hakan Bezgin inledde förra säsongen i Konyaspor men fick gå efter åtta omgångar. Resten av 2016 tränade han Boo FK i tvåan. Han har också ett förflutet som tränare för IFK Stockholm.

Spelat i två landslag

– Jag har haft kontakt med IFK Haninge i ett och ett halvt år, säger den 33-årige Tullingebon. Det är en förening med en gedigen akademi och här finns otroligt många unga och ambitiösa spelare. IFK Haninge är inte ute efter att endast existera utan är en klubb som vill mer än så.

Hakan Bezgin har ett förflutet som spelare i Konyaspor och debuterade i Topkapi i division 1 redan som 17-åring. På meritlistan finns även träningslandskamper med svenska U17-landslaget och träningsläger med turkiska juniorlandslaget. Bezgin har dubbelt medborgarskap.