Kåre inledde med tennissiffror

GoIF Kåres entré som division 5-lag var av det mäktigare slaget. Premiärsegern skrevs till 6-0 och lagkaptenen Mikael Johansson visade vägen med 1-0 redan i tredje minuten.

GoIF Kåre bjöd på målfest när laget i söndags kväll spelade säsongens och historiens första division 5-match. Gästande Trikadien höll nollan i sin premiärmatch veckan innan. På Vallentuna IP sprack den direkt.

– Klart att en sådan start som vi får underlättar, säger spelande lagledaren Erik Lundqvist och hyllar lagkaptenen Mikael Johansson som han menar ”visade vägen”.

Micke Johanssons tidiga 1-0 (3) följde Patrik Jansson upp med 2-0 som var paussiffror. I andra halvlek fullbordade Jansson ett hattrick och resterande två mål gjorde Daniel Lindgren Zachrison.

– 6-0 är kanske för stora siffror, men vi spelar bra. Vi var speölförande matchen igenom och dom kom aldrig till några chanser. Vi ska väl inte dra för stora slutsatser av det här resultatet, men jag tycker som sagt att vi spelar riktigt bra fotboll, säger Erik Lundqvist.