ANNONS

Här kan du kolla fotbolls-EM på storskärm

Fotbolls-em för damer pågår 16 juli-6 augusti. På Trädgården visas alla matcher.
Fotbolls-em för damer pågår 16 juli-6 augusti. På Trädgården visas alla matcher.
I söndags drog fotbolls-EM för damer igång i Nederländerna med match mellan värdnationen och Norge. I kväll är det dags för Sveriges premiärmatch mot Tyskland. Här är tre ställen i stan som visar matcherna på storbildsskärm.
ANNONS

Fotbollsfest på Trädgården

Med start måndag, 17 juli, visas dam-EM på Trädgården. Turneringen pågår 17 juli till och med 6 augusti och alla matcher visas på storbildsskärm i det som kallas Kyrkan, där det vanligtvis är konserter och andra liveframträdanden. Premiärmatchen går av stapeln på måndag klockan 18.00 och står mellan Italien och Ryssland för att tätt följas av Sveriges premiärmatch mot Tyskland kl. 20.45. Finalen spelas söndag 6 augusti. Kolla in spelschemat här.

Öppet: 17-03. Ålder: 21 år. Barn upp till 12 år är hjärtligt välkomna att följa med i målsmans sällskap. Adress: Hammarby slussväg 2


Boll & Bröl på Barbro

Borta på Barbro i Hornstull kan du också avnjuta fotbolls-EM från storduk i festlig miljö. Här inleds alla svenska matchtillfällen med ett uppsnack i EM-studion med Moa Svan, dj och olika fotbollsintresserade gäster i samarbete med Nöjesguiden. Sen blir det match, öl, bröl och för att sedan runda av kvällen med bra musik. Inträdet är fritt. Mer info och spelschema hittar du här.

Öppet: 17-23 vardagar, 17-00.30 helger. Adress: Hornstulls strand 13


Klassiker på O’Learys

Även den klassiska sportbaren O’Learys på Djurgården visar ett urval matcher från fotbolls-EM på storskärm. Spana in vad som visas här.

Öppet: 11-00, måndag till lördag, 11-23 söndag. Adress: Allmänna gränd 6

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.