ANNONS

Kultiga Djurgårdare hejar fram DIF i futsalderby

Djurgården Futsal
Djurgården futsalherrar hoppas behålla sin plusstatistik på Hammarby.
Nästa fredag, den 8 februari, tar Djurgården emot Hammarby hemma i Eriksdalshallen. Viktiga poäng i SFL står på spel. Dessutom blir det lotteri ”med grymma DIF-priser” och en chans att träffa Steve Galloway, Jan Tauer och andra DIF-ikoner som är på plats.
ANNONS

Förra säsongen vann Djurgården båda derbymatcherna mot Hammarby, men när lagen möttes i början av december var det Bajen som var starkast och vann med 4–2.

Den 8 februari, med start klockan 19, är det dags igen – nu med Djurgården som hemmalag i Eriksdalshallen.

”Hoppas att många kan komma och stötta oss”

– Matchen är väldigt viktig både sportsligt och karaktärmässigt. Vi har 2–1 i segrar på Hammarby och vill fortsätta vara starkast i inbördes möten. Seger i matchen ger oss chansen att blanda sig i striden om SM-medaljerna på allvar eftersom vi har många hemmamatcher kvar. Det kommer att bli roligt och vi hoppas att många kan komma och stötta oss i denna viktiga match, säger David Bergqvist, coach i Djurgården, till klubbens hemsida.

Efter derbysegern i december har Hammarby fortsatt visat fin form – en förlust på nio matcher sedan dess – och man ligger nu trea i Svenska Futsalligan, SFL.

Djurgården just nu sjua i SFL

Djurgården ligger på sjunde plats men har gott hopp om att kunna klättra då man har ett på pappret relativt enkelt spelschema i februari och mars.

Men först gäller det att vinna den prestigefyllda derbyfajten i Eriksdalshallen den 8 februari.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.