ANNONS

Unga Kungsängens IF ska ”bråka i toppen”

Kungsängens IF
I påsk tar KIF emot Spånga IS i hemmapremiären här, på Kungsängens IP.
Redan den 8 april börjar serien, division 4 Stockholm norra, för Kungsängens IF:s herrar. Laget kommer väl rustat, med endast en förlust på åtta träningsmatcher, och målet är att förbättra sjätteplatsen från i fjol.
ANNONS

– Ja, det har sett bra ut på försäsongen. Serien är väldigt tuff i år, men vårt mål är att vara med och bråka i toppen. Vi ska slåss i topp tre, säger Mikael Blomqvist, assisterande tränare som har varit både huvudtränare eller assisterande sedan 2002.

Han berättar att det ”som vanligt” har varit en del omsättning i spelartruppen. Mest kännbara förlusten är Michel Basberger, mittback och lagkapten i fjol, som har gått tillbaka till sin moderklubb IFK Viksjö.

Hemmapremiär i påsk

– Men nu kliver andra fram. Vi har ett väldigt ungt lag, de flesta är runt 20, och jag tycker att många tar för sig bra, säger Mikael Blomqvist.

I premiären nästa helg väntar IFK Vaxholm på bortaplan. Hemmapremiär blir det på annandag påsk, den 17 april, då Spånga IS kommer på besök på Kungsängens IP, med avspark klockan 12.