ANNONS

Täby FK vann 12:e raka matchen – nu väntar ödesmatch på lördag

Täby FK har vunnit 11 matcher på raken. På lördag möter den Valbo hemma 10/8.
Täby FK vann i helgen sin 12 raka match då laget tog emot Valbo hemma på Tibblevallen. Den imponerande segersviten fortsätter alltså.
Den otroliga segersviten fortsätter för Täby FK:s herrar.
Men i matchen mot farliga Valbo satt trepoängare långt inne.
Och på lördag väntar en mentalt viktig match.
ANNONS

Inför helgens match hade Täby FK vunnit elva raka matcher. En imponerande svit. Men det är i höst som det avgörs ifall laget redan i år går upp.

Tränaren Daniel Erlandsson sa till Mitt i inför den viktiga hemmamatchen mot Valbo att han var imponerad av lagets mentala styrka, att ligga under och sedan vända och vinna.

Daniel Erlandsson, tränare i Täby FK (fotbollsklubbs herrlag). som spelar på Tibblevallen. 12: e raka segern med sig den 10/8 2019. Leder serien. Kan gå upp.

”Spelarna sliter hårt”

– Är det något man kan säga om varför det har gått bra, utan att prata om resultatet, är det att spelarna sliter hårt, sa Daniel Erlandsson.

I matchen mot Valbo stod det länge 0-0 och Valbo blev farliga i andra halvlek. Det behövdes ett trippelbyte för hemmalaget för att kunna ställa om matchbilden.

Segermålet kom i den 85:e matchminuten på nick av William Prtic, uppger Täby FK.

Utökad serieledning

Två hemmamatchen i rad innebär att Täby FK nästa helg tar emot serietvåan Karlberg hemma. En tidig seriefinal att vänta på vallen på lördag kl.14.00 alltså.

Täby FK kan också glädja sig åt att serieledningen, tack vare Enköpings vinst mot just Karlberg, utökades till nio poäng.

Hett lokalderby till helgen

En mycket spännande och viktig höst har startat för Täbylaget. Kanske kan tvåans kommande Stockholmsderbyt ge en fingervisning om hur hösten kommer att avgöras?

ANNONS