ANNONS

Miranda Nilssons målhunger består

Rotebrotjejen Miranda Nilsson gör succé i Åkersberga IBF.
Rotebrotjejen Miranda Nilsson gör succé i Åkersberga IBF.
Rotebro IS-fostrade Miranda Nilsson gör succé som nyförvärv i division 2-laget Åkersberga IBF. "Ackers" har startat innebandysäsongen med åtta raka segrar och Miranda är med i poängligans topp med sina 13 mål.
ANNONS

Miranda Nilsson vann förra säsongen poängligan i division 3 med 32 mål och 5 assist. Med det var Rotebro IS-forwarden intressant för flera klubbar och efter provspel i några valde hon ”Ackers”, Åkersberga IBF.

– Jag kände att det var ett skönt gäng. Tjejerna och klubben var välkomnande. Jag har haft tankar på klubbyte länge, men det var först i somras jag kände mig trygg att göra det.

Ackers har ambition att avancera till division 1 i vinter, det lockade. På sikt vill hon nå SSL, svenska superligan, och 18-åringen har även en dröm om landslagsspel.

Som ny i Ackers har hon fått en fantastisk start. Laget har vunnit åtta raka matcher och leder division 2 med åtta poängs marginal till tvåan Nacka. Miranda har gjort 13 mål och 4 assist, före sig i poängligan har hon bara lagkompisarna Mikaela Jönsson (21 poäng) och Frida Nilsson (20).

– Jag är jättenöjd med hur jag kommit in i laget. Viktigare är ändå att vi fortsätter att vinna, säger Miranda Nilsson.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.