ANNONS

Nystart för Haninge Anchors

Robin Sjörén blev Haninge Anchors bäste poängplockare i grundserien med 25 poäng på 22 matcher.
Robin Sjörén blev Haninge Anchors bäste poängplockare i grundserien med 25 poäng på 22 matcher.
Måndagen den 28 december innebär en nystart för Haninge Anchors. Då väntar hemmamatch mot Vallentuna i premiären av hockeyettans fortsättningsserie.
ANNONS

Haninge Anchors hinner med två matcher i fortsättningsserien hockeyettan östra vår innan nyårsuppehållet. Måndagen den 28 december är det hemmamatch mot Vallentuna, och två dagar senare väntar Hammarby på bortais.

Förhoppningsvis har Anchors repat nytt mod efter grundserien där laget slutade på åttonde plats efter formtapp under andra halvan av serien.

– Vi startade grundserien på ett väldigt övertygande sätt, spelade bra och lyckades ta många poäng. Tyvärr så lyckades vi inte vara så konsekventa som vi önskat, säger tränaren Niklas Flodin till Haninge Anchors hemsida.

Beroende av var man hamnade i grundserien får lagen i vårserien med sig placeringspoäng. Anchors inleder med fyra poäng. Åker/Strängnäs var det bäst placerade laget och startar med sju poäng.

De två bäst placerade lagen i vårserien går till play off 1 till kvalserien till allsvenskan.

– Nu gäller det att ladda om batterierna, ta med sig det positiva och jobba hårt med det som behöver bli bättre, säger Niklas Flodin.