ANNONS

Parollen ”#ingentillvallen” gäller i dagens fotbollspremiär

Sollentuna FK
Sollentuna FK:s herrar inleder Ettan Norra i dag klockan 14.00 med match mot Gefle IF hemma på Sollentunavallen.
Väntan har varit evighetslång, men i dag startar elitfotbollen och Sollentuna FK:s herrar inleder klockan 14 hemma mot Gefle IF i Ettan Norra.
Än så länge är det dock publikfritt som gäller och Sollentuna FK kampanjar i sociala medier med #ingentillvallen” och ”jaghållermigborta”.
ANNONS

Sollentuna FK låter sig inte nedslås av att man på grund av coronapandemin tvingas inleda säsongen utan publik. Tvärtom.

”Vårt låga publiksnitt är en styrka i dessa tider. Vi uppmanar alla er som troget väljer bort oss varje helg, oavsett Corona eller inte, att fortsätta med det. Tillsammans fortsätter vi hålla Vallen folktomt!” skriver klubben på Twitter.

Swishkampanj igång

Man har även lanserat kampanjen ”Jag håller mig borta” med en uppmaning till Sollentunaborna att swisha 50 kronor ”så slipper du gå på matchen mot GefleIF på söndag” och tillägger ”Swisha 100 kr och du behöver aldrig någonsin dyka upp på Vallen igen”.

Christer Mattiasson på plats på Sollentunavallen och kände in stämningen inför seriestarten. ”Kan inte vara skönare än att komma ner till anläggningen dagen innan”, twittrade en uppenbart laddad Sollentunatränare.

Även damlaget lirar i dag

Även Sollentunas damer har seriepremiär i dag, i division 1 norra Svealand. Precis som herrarna inleder de mot Gefle IF, fast borta på Gavlevallen med avspark klockan 15.00.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.