Rekorddeltagande på konståkningstävling

Deltagarna i konståkningstävlingen är i åldrarna 8-25 år.
Deltagarna i konståkningstävlingen är i åldrarna 8-25 år.
Nu till helgen arrangerar Konståkningsklubben i Sollentuna klubbtävlingen Isidor på Sollentunavallen och anmälningsantalet är rekordstort.

För sjätte året i rad arrangerar konståkningsklubben Sollentuna, KKS klubbtävlingen Isidor. En tävling som riktar sig till de åkare som kommit en bit på väg i sin konståkningsutveckling. I år har antalet anmälda tävlingsåkare slagit alla tidigare rekord.

– Konståkningen som sport ökar stort och klubben har nu många tävlingsåkare som tävlar i olika klasser och dessutom väljer fler och fler av dem att stanna kvar i klubben i många år, vilket är väldigt glädjande, säger Lotta Falck, styrelseordförande i Konståkningsklubben i Sollentuna i ett pressmeddelande.

Isidor är säsongens sista tävling i Stockholm. Deltagarna är mellan 8-25 år gamla och kommer från konståkningsklubbar i hela Stockholms Län. 140 deltagare har fått plats i tävlingen men anmälningsantalet är mycket högre än så och nu har klubben fått införa kölistor.

Lotta Falck är tacksam för att så många föräldrar i KKS ställer upp för att genomföra tävlingen.

– En stor anledning till att tävlingen är så populär är att så många av KK Sollentunas åkare och föräldrar engagerar sig för att ge alla deltagare en bra upplevelse, säger Lotta Falck.

Tävlingen äger rum på Sollentunavallen lördagen den 18 mars och på söndagen den 19 mars. Fritt inträde för de som vill komma och titta på.