ANNONS

Rinkeby United klara för divison fyra

Rinkeby United FC
Rinkeby United FC
Rinkeby United FC
Rinkeby United FC
Rinkeby United FC är klara för division 4.
–  Det viktigaste är egentligen inte resultatet, vi som är aktiva i laget vet hur stort socialt arbete vi också gör och det är viktigt att Rinkeby, spelare och supportrar får vara med i ett positivt sammanhang, säger Garip Gunes, en av lagets grundare.

ANNONS

Igår vann Rinkeby United FC division 5 och är nu klara för divison 4. Rinkeby vann med 3 – 0 mot Saltsjöbadens IF.

Det uppmärksammades även under gårdagens championsleaguesändning när journalisten och fotbollsexperten Erik Niva i slutet av tevesändningen utropade ”Rinkeby gick upp.”

Garip Gunes är en av grundarna till Rinkeby United FC. Han är stolt.

– Det viktigaste är egentligen inte resultatet, vi som är aktiva i laget vet hur stort socialt arbete vi också gör och det är viktigt att Rinkeby, spelare och supportrar får vara med i ett positivt sammanhang

– Laget har också två bra tränare Eyup Ayhan och Ardy Drameh, som också varit med och grundat laget. De  har skapat jättebra sammanhållning och de är också en nyckel till varför vi lyckats, säger Garip Gunes.

Så här skriver laget om segern på deras facebooksida.

”Uppförsbacken kändes väldigt lång, men vi slutade aldrig tro på oss själva”

”Vi började året med en tungt med förlust på hemmaplan och när vi hade förlorat borta mot dalen så kändes uppförsbacken väldigt lång men vi slutade aldrig tro på oss själva. Vi har krigat med blod, svett och tårar med sena träningar och långa bortamatcher och idag fick vi belöningen med två matcher kvar har vi vunnit division 5 och är klara för divison 4 nästa år. Tack till våra supportar som kommer varje match och våra sponsorer”

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.