ANNONS

Halva serien spelad – då är VIK med i tabelltoppen

Väsby hockey, sollentuna, vilundahallen, derby
Arkivbild.
Väsby Hockey har skaffat sig ett bra utgångsläge halvvägs in i allettan norra. Laget är tabelltrea inför kvällens drabbning borta mot Köping.
– Vi ska göra allt för att knäppa dem på näsan, säger assisterande tränaren Nicklas "Boba" Pettersson.
ANNONS

Nio matcher avklarade, nio återstår. Väsby Hockey är fortfarande med i racet om förstaplatsen i allettan norra. Inför kvällens bortamöte mot Köping är laget tabelltrea – sex poäng bakom obesegrade Bodens HF.

– Sett på det hela så är det godkänt i alla fall. Vi har ett fint utgångsläge inför andra halvan, säger assisterande tränaren Nicklas ”Boba” Pettersson.

Väsby kommer med nytt självförtroende till mötet mot tabellsjuan Köping. Efter tre svidande förluster i följd besegrades Hudiksvalls HC med klara 8–0 i förra veckan.

– Känslan är bra. Vi mötte Köping på försäsongen i en match med ganska bra tempo. Vi ska göra allt för att knäppa dem på näsan, säger Nicklas ”Boba” Pettersson.

Tungt avbräck

Viktiga forwarden och poängmaskinen Johannes Nilsson är osäker till spel på grund av en underkroppsskada.

– Han har varit en av de ledande spelarna under säsongen och har gjort mycket poäng, framförallt i powerplay. Men kan han inte spela får någon annan kliva fram, säger Nicklas ”Boba” Pettersson.

Dubbelmöte väntar

På fredag väntar tabelltvåan Östersund i den första matchen av ett dubbelmöte.

– Det är ett kanonmotstånd. Hoppas att vi kan få lite publik till Vilundaparken nu efter fem raka bortamatcher, säger Nicklas

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands Väsby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.