ANNONS

Skuru tappade segern i Lund

Lina Hawia Svenssons Skuru lyckades inte knyta ihop säcken borta mot Lugi. Nackalaget tappade ledning med 18–15 till 18–18 i slutminuterna.
Lina Hawia Svenssons Skuru lyckades inte knyta ihop säcken borta mot Lugi. Nackalaget tappade ledning med 18–15 till 18–18 i slutminuterna.
Tre bollars ledning med fyra minuter kvar brukar innebära seger i handboll. Men Skuru föll ihop och fick bara en poäng mot Lugi. Mötet i Lund slutade 18–18.
ANNONS

Skuru lyftes fram som en av de absoluta guldfavoriterna inför säsongsstarten och den främsta utmanaren till att bryta Sävehofs dominans. Men efter åtta omgångar av elitserien ligger Nackalaget inte bättre till än trea, fyra poäng efter Sävehof.

I söndagens tuffa bortamöte med Lugi såg Skuru ut att gå mot en tung seger. I Sparbanken Skåne arena gick bortalaget ifrån till en betryggande tremålsledning med bara fyra minuter kvar på klockan. Men då vaknade Lugi och gick ikapp inom loppet av bara tre minuter.

Vid ställningen 18–18 tog Nackas tränarpar Anders Skogäng och Patrik Svarvén en timeout med minuten kvar av matchen. Det fick stopp på läckan bakåt men ledde inte heller till några mål framåt. Skuru fick nöja sig med en poäng och oavgjort mot Lugi som skuggar på en fjärdeplats i tabellen.

Skuru spelar nästa match på onsdag hemma mot Spårvägen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Nacka direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.