ANNONS

Snabb bana i Varvetmilen i Enebyberg

Enebybergs IP
Här, på Enebybergs IP, går starten i Varvetmilen den 17 september.
Vill du fixa en bra startgrupp i Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton? Då har du chansen nästa söndag, den 17 september, då Enebybergs IF arrangerar Varvetmilen – ett av endast två seedningslopp i Stockholms län – med start på Enebybergs IP.
ANNONS

Banan är snabb och flack, som gjord för att så personligt rekord på milen. Eller att ordna en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2018, där starten sker i hela 30 grupper.

Seedningsloppet Varvetmilen arrangeras på totalt 21 olika platser i Sverige vid olika tillfällen fram till slutet av mars. Endast två av loppen går i Stockholms län – i Södertälje i oktober och så alltså i Danderyd den 17 september.

Varvetmilen

Göteborgsvarvet anordnar Varvetmilen i samarbete med 21 lokala idrottsföreningar i Sverige. Den 17 september är det Enebybergs IF:s tur.

– Deltagarna har goda möjligheter att springa på bra tider i Varvetmilen. Det är också ett bra lopp för den som är nybörjare, att få springa med nummerlapp och testa hur det är att delta i ett motionslopp, säger Tommy Bäckström, projektledare för Varvetmilen som arrangeras av Göteborgsvarvet i samarbete med lokala idrottsföreningar.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.