ANNONS

Heja på Sollentuna FK och stötta kvinnojouren

Sollentuna FK
Sollentuna FK stöttar Sollentuna Kvinnojour i kampanjen #viärsollentuna.
I dag spelar både damerna och herrarna i Sollentuna FK hemmamatch på Sollentunavallen – och det är fri entré till båda matcherna. Åskådarna uppmanas att i stället skänka pengar till klubbens insamling till förmån för Sollentuna Kvinnojour.
ANNONS

För ett par månader sedan startade Sollentuna FK kampanjen #viärsollentuna, en insamling till Sollentuna Kvinnojour med målet att nå 100 000 kronor.
I dag, den 10 juni, kulminerar initiativet då klubben har fri entré till både dam- och herrlagets matcher på hemma ”Vallen”, med fullt fokus på att stötta kvinnojouren.

Fri entré – bidra till kvinnojouren i stället

Sollentuna FK hoppas att alla klubbens lag, tränare, föräldrar och övriga supportrar att komma för att stötta både de båda seniorlagen och insamlingen.
Det är fri entré till matcherna och Sollentuna FK uppmanar besökarna att i stället för entrépeng bidra till Sollentuna Kvinnojour. De insamlade pengarna går oavkortat till verksamheten för våldsutsatta kvinnor och barn, och framför allt till en sommarutflykt för kvinnor och barn samt att möblera nya skyddsboenden.

Damerna först, klockan 12

Den första matchen har avspark klockan 12 då Sollentuna FK:s damer tar emot Gideonsbergs IF i division 2 mellersta Svealand. Sollentuna FK har vunnit sex av de sju första matcherna och ligger tvåa bakom FC Djursholm, Gideonsberg ligger i mitten av tabellen.
Klockan 15 startar herrarnas match i division 1 norra. Sollentuna FK ligger på 11:e plats, tre bakom gästerna, med tolv poäng efter tio omgångar. Avståndet ner till kvalstrecket är bara en poäng, men tabellen är jämn så en trepoängare kan innebära en klättring med en handfull placeringar.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.