ANNONS

Sollentunabo köpte Nordens dyraste säsongskort

Magnus Käck, Sollentuna, AIK, evighetskortet
Magnus Käck var fanbärare vid en AIK-match tidigare under säsongen.
Magnus Käck från Rotebro köpte det första evighetskortet i AIK – ett säsongskort som gäller livet ut till AIK:s hemmamatcher i Allsvenskan.
ANNONS

Nyheten lanserades för ett par veckor sedan. AIK släppte evighetskortet som gäller som entré för AIK Fotbolls samtliga hemmamatcher i Allsvenskan, så länge kortinnehavaren lever.

Den första som skakade fram de 189 100 kronor som evighetskortet kostar var Sollentunabon Magnus Käck. Ett beslut han själv är väldigt nöjd med.

– Beslutet att köpa kortet kändes bra igår, men det känns ännu bättre idag. Jag vet att jag kommer vara på läktaren om 30 år, men jag har ingen aning om var jag kommer att vara i livet i övrigt. Det är lite omtumlande att tänka på framtiden på det sättet, säger Magnus Käck till AIK.

Fredrik Söderberg är biljett- och marknadschef på AIK Fotboll. Han tycker att det är fantastiskt att supportrar viger sina liv åt AIK.

– Att vi har supportrar som väljer att manifestera sin livslånga kärlek till AIK på det här sättet säger lite om vilken typ av klubb som AIK är. AIK är någonting man bär med sig genom hela livet, oavsett vem man är eller var i livet man befinner sig, säger Fredrik Söderberg i ett pressmeddelande.

Skriv upp dig på veckans sportsvep – få de bästa nyheterna från Stockholms sportvärld som nyhetsbrev!ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.