ANNONS

Niklas Holmgren pryder ny ful-snygg(?) jultröja

Niklas Holmgren, jultröja, Stryktipset,
Niklas Holmgren på en jultröja på... Niklas Holmgren.
Har du drömt om att ligga och mysa med sportkommentatorn Niklas Holmgren på magen – nu har du chansen. Järfällasonen som numer bor i Solna pryder stryktipsets egna stickade jultröja iförd en tomtedräkt.
ANNONS

Fotbollsfantaster som gillar Premier League kan nog höra rösten eka i sömnen. Den spektakulära och tongivande rösten som tillhör Solnabon Niklas Holmgren och har blivit något många förknippar med engelsk fotboll. Holmgren är uppväxt i Järfälla och kommenterar engelsk fotboll på tv.

Nu finns chansen för fotbollsintresserade att gå lite längre. Stryktipset släpper en jultröja för tredje året i rad.

I år pryder Holmgren själv tröjan iförd en tomtedräkt ridandes på en hund utklädd till ren.

Hoppas jag få se både modelejon och fotbollsentusiaster julmysa med mig på magen

Niklas Holmgren

– Eftersom Premier League-klubbar gör egna jultröjor tycker jag att det är en självklarhet att även Stryktipset gör sin variant. Att tröjan anses vara ful-snygg vet jag dock inte om jag kan hålla med om, med tanke på motivet. Oavsett vad så hoppas jag få se både modelejon och fotbollsentusiaster julmysa med mig på magen, säger Niklas Holmgren i ett pressmeddelande.

Säljstart på lördag

Jultröjan säljs på stryktipsets hemsida från och med, den klassiska tipstiden, lördag klockan 15:59. Men för fotbollsfantaster gäller det att vara snabb då den bara finns i 60 exemplar.

– Vår jultröja har varit ett extremt eftertraktat plagg tidigare år och vi har fått massor av förfrågningar om den går att köpa. I år vill vi därför göra det möjligt för fler fotbollsfantaster att helgardera sitt julfirande genom att bära årets marigaste jultröja, säger Monica Sandström på Svenska Spel.

För de som inte lyckas få tag på en tröja kommer Stryktipset även att lotta ut 13 stycken tröjor.

Fenomenet ”Ugly Christmas jumper” har under de senaste åren blivit så pass populärt att det skrivits in i kalendern och fått en egen dag, den 21 december. Och själva grejen med tröjan är att den gärna får vara ful.

ANNONS