AIK spelar hemmamatcher på Tele2 Arena

AIK-fansen får bita i det sura konstgräset på Tele2, men alla som vill lär få plats.
AIK-fansen får bita i det sura konstgräset på Tele2, men alla som vill lär få plats.
Friends Arena är inte tillgänglig då AIK spelar sina två hemmamatcher i Svenska Cupens gruppspel i februari och mars. Tidigare har AIK spelat sina cuphemmamatcher på Skytteholms IP, men nu väljer man Tele2 Arena i stället.

I fjol såldes Skytteholms IP ut och supportrar fick vända i entrén när AIK spelade sina hemmamatcher i cupen. Därför har AIK beslutat att i år i stället hyra in sig på Hammarbys och Djurgårdens hemmaplan, Tele2 Arena, som har betydligt större publikkapacitet.
Det handlar om matcherna mot Syrianska FC den 17 februari och mot Halmstad BK den 4 mars.

Tätt matchande på Tele2

Det blir tätt med matcher på Tele2 Arena i februari och mars då Djurgården precis som AIK spelar två cupmatcher där, och Hammarby spelar en.
Nu blir det cupmatcher ändå på Skytteholms IP, trots att AIK nobbar arenan. Vasalunds IF skrällde och kvalificerade sig till gruppspelet genom att slå ut AFC.

Vasalund tar emot Bajen

Den 18 februari tar Vasalund emot Hammarby hemma på Skytteholms IP i första omgången. En vecka senare är det ny hemmamatch, även nu mot ett allsvenskt lag (Elfsborg). Vasalund avslutar gruppspelet med att ta sig an Superettan-laget GAIS borta i sista omgången den 4 mars.