ANNONS

Sportsvepet: ”The Mauler” – en hård julklapp

the mauler alexander gustafsson MMA
Boken om MMA-fajtern Alexander Gustafsson kan läggas under granen.
"The Mauler" är en av sportböckerna vi tipsar om som kan bli julklappar, gympa till tonerna av Kent, och 71-åriga Berit vägrar ge upp mot huliganerna. Här är veckans höjdpunkter i sportvärlden i Stockholms län.
ANNONS

Lokaltidningen Mitt i tipsar om sportböcker som kan bli julklappar. Vi har listat elva titlar, alla med Stockhomsanknytning. En är ”The Mauler” som handlar om MMA-fajtern Alexander Gustafsson.

Enbart musik av Kent på gympapassen

Gympaledaren Dan Lilliehorn älskar Kent. Under några dagar kör han sina pass till tonerna av detta rockband från Eskilstuna som har sin avskedsspelning nu på lördag den 17 december på Tele2 Arena.

Berit, 71, vägrar ge upp mot huliganerna

Berit Wahlgren viker sig inte. Hon ska fortsätta driva Östra Station Järnvägsrestaurangen trots huliganattacken där hon blev misshandlad.

Djurgården vann basketderbyt mot AIK

Djurgården drog längsta strået i basketderbyt mot AIK. Matchen spelades inför en publik som av säkerhetsskäl endast bestod av anhängare till Djurgården. I returen i Solnahallen efter årsskiftet är endast AIK:are välkomna.

Amanda näst bäst i Norden i höga hopp

11-åriga Amanda Lundin från Järfälla lider definitivt inte av svindel. Hon tog silver på höga hopp, sju meter, i Nordiska juniormästerskapet. Amanda var bara drygt en poäng från guldet.

ANNONS

Spikrakt uppåt för Lidingö Tennisklubb

Lidingö Tennisklubbs herrlag gör raketkarriär. På bara två år har laget gått från division 3 till ettan. För första gången någonsin har Lidingö nu både herr- och damlag i landets näst högsta serie.

Bajenhjälte tränar Västerhaninge IF

En gång i tiden, närmare bestämt 1997, ordnade Filip Bergman kvitteringen på övertid i fotbollsderbyt mot Djurgården. Målet bidrog kraftigt till att Bajen gick upp i allsvenskan. Idag är Bergman 37 år och ny tränare för Västerhaninge IF.

Gratis varmkorv när isbana invigs

Nu på lördag den 17 december invigs en ny konstfrusen isbana med måtten 10×20 meter på Sundbybergs IP. På denna premiärdag går det att låna skridskor och hjälm gratis, och så bjuds det på varmkorv och dryck.

 

Följ, gilla och tagga oss
Följ gärna @mittisporten i sociala medier: Debattera på Facebookse videor på Instagram och läs de senaste nyheterna på Twitter Dela din lokala sport genom att tagga #mittisporten

ANNONS