Välj ditt område
Sollentuna FK
Sollentuna fick en bra start på försäsongen – rättvis seger med 1–0 mot AIK.

Bra start för Sollentuna – seger mot AIK

Sport 

Sollentuna FK:s herrar vann med 1–0 mot allsvenska AIK i säsongens första träningsmatch i helgen. Segermålet gjordes av nyförvärvet Brwa Pishdari i 76:e minuten.

Sollentuna har valt att mäta sig med tufft motstånd under försäsongen, så som AIK och Hammarby (Allsvenskan) och BP och IK Frej (Superettan).

Och det började bra – seger med 1–0 mot AIK på Södertälje Arena i lördags. AIK hade tidigare på dagen besegrat Syrianska från Superettan med 4–0, men kom till start med fem A-lagsspelare mot Sollentuna, plus tidigare AIK-spelaren Kennedy Igboananike och fem U19-spelare.

Ändå dominerade Sollentuna matchen, framför allt i första halvlek. Det avgörande målet föll dock först i minut 76 då Mikael Thorstensson tog emot en lång boll och släppte den till Chika Ezeh som slog ett fint inlägg och fick se Brwa Pishdari kasta sig fram mellan försvarare och målvakt och nicka in 1–0.

Nästa träningsmatch spelas den 11 februari i Torvalla i Haninge, mot division 2-laget Huddinge IF.

Fler nyheter från Hela Stockholm

De första modulbostädena i Haninges mottagningsplan för 2017 ska flyttas in här i skogspartiet i södra Handen innan sommaren
Bostad

Första modulbostäderna i Haninge på väg upp

matbutik
Nyheter

Då stänger Hemköp i city

Nyheter

Ny tunnelbana – så påverkas trängselskatten

Bostad

Primus: Ny lösning för buller och båtklubb

Brott

Man åtalad för våldtäkt på krog i Åkersberga

Nyheter

Här köpte drottningen första Majblomman