Stenmark, Brolin och Foppa lirar på Ullna GK

Vaxholmsbon Ingemar Stenmark är en av profilerna i Brisgolfen på Ullna GK.
Vaxholmsbon Ingemar Stenmark är en av profilerna i Brisgolfen på Ullna GK.
Ingemar Stenmark, Tomas Brolin, Anette Norberg och Peter Forsberg. Det är några av en hel drös stora idrottsprofiler som kommer till Ullna GK i Åkersberga i nästa vecka för att delta i välgörenhetstävlingen Brissgolfen.

På torsdag i nästa vecka, den 17 augusti, arrangeras Brissgolfen för femte året på Ullna GK. Företag har köpt in sig i lag där de får spela med en känd idrottsprofil eller artist för att hjälpa Bris att fortsätta stötta barn och unga i utsatta situationer.

Och listan på deltagande kändisar är lång. Exempelvis Tomas Brolin, Anette Norberg, Pontus Gårdinger, Pernilla Wiberg, Peter Forsberg, Helen Alfredsson, Mats Sundin, William Nylander och Vaxholmsbon Ingemar Stenmark är på plats.

Även proffs på plats

Dessutom deltar flera svenska golfproffs som spelar på golftouren i dag, bland andra Alex Norén, Peter Hansson, Camilla Lennarth och Peter Hedblom.

På kvällen, efter tävlingen, blir det middag och mingel med en auktion där intäkterna också går till Barnens rätt i samhället, Bris.

Bris är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som särskilt ska hjälpa barn och unga i utsatta situationer och upprätta möjligheter för barn och unga att föra en dialog med vuxna. Verksamheten finansieras via gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring.