NHL-stjärna gästar JHC:s sommaravslutning

Johnny Oduya spelar för Chicago Blackhawks i NHL och har vunnit Stanley Cup två gånger.
Johnny Oduya spelar för Chicago Blackhawks i NHL och har vunnit Stanley Cup två gånger.
I kväll måndag bjuder Järfälla HC in till sommaravslutning på Kvarnkansliet. Priser till Årets Tränare, Årets Lagledare, Årets Materialare och Årets Eldsjäl delas ut. Och NHL-stjärnan Johnny Oduya kommer att vara på plats.

– Jag känner Johnny sedan jag tränade honom i Hammarby och han ville gärna ställa upp och komma hit. Jag kommer att intervjua honom och jag tror att det kan vara inspirerande för tränare och ledare att höra honom berätta om sin resa, säger Karim Tomtchev som är sportsligt ansvarig i Järfälla HC sedan den 2 maj.

Bästa plantskolan för alla

Utöver intervjun med Oduya blir det information från styrelsen, rapport från kansliet och en stund där Karim Tomtchev presenterar sig själv och förmedlar tankar inför nästa säsong.

Karim Tomtchev

Karim Tomtchef är sportsligt ansvarig i Järfälla HC sedan början av maj.

– JHC växer så det knakar och jag är ansvarig för att utbilda tränare, ledare och spelare. Bland annat ska jag ta fram ett styrdokument för JHC-modellen, om hur vi ska jobba. Vi kommer att satsa mycket på internutbildning och införa öppna träningar över åldersklasserna. Visionen är att vi ska vara Stockholms bästa plantskola för alla, säger han.