ANNONS

IFK Stocksund i form till kvällens seriefinal

Trimi Makoli
Trimi Makoli vinner en duell i IFK Stocksunds segermatch (2–0) mot Älta IF i våras.
Hårdsatsande IFK Stocksund fortsätter segertåget i division 3 södra Svealand. Med två raka segrar efter sommaruppehållet har laget nu vunnit 13 av 14 seriematcher. Men i kväll torsdag väntar en svår uppgift – seriefinal mot tvåan FC Stockholm Internazionale Kristinebergs IP.
ANNONS

– Det kommer att bli en tuff match. Det är bortamatch och första gången vi spelar på gräs under den här säsongen. Men vi ska försöka spela vårt spel och då finns det inget lag i den här serien som kan rå på oss, säger Trimi Makoli, anfallare och en av lagkaptenerna, till klubbens hemsida.

Han är en nyckelspelare i laget, men missade de sex sista matcherna före uppehållet på grund av skada. Nu är Makoli dock tillbaka och han har gjort mål i de båda segermatcherna sedan serien startade igen (1–0 mot FoC Farsta och 6–1 mot Järna SK).

– Jag fick tid under uppehållet att träna upp mig och nu känns det bättre och bättre för varje vecka som går, säger han.

Vann med 4–0 i våras

Förra mötet mot FC Stockholm Internationale vann IFK Stocksund med 4–0. Blir det en ny trepoängare i kväll så kommer försprånget till toppkonkurrenten att vara tolv poäng med sju omgångar kvar att spela.

– Vi tränar fyra gånger i veckan med högt tempo. Alla spelare i laget är ruskigt duktiga och alla strävar efter att nå höga höjder med sin fotboll, samtidigt som vi har ett tränarteam som är oerhört professionellt, säger Trimi Makoli om lagets överlägsenhet i serien.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.