ANNONS

Systrarna Thurin jagar guld i beachvolley-SM

Thurin beachvolley
Tvillingarna Thurin från Sollentuna är guldfavoriter inför SM.
SM i beachvolley är i full gång i Tylösand och rekordmånga lag gör upp om medaljerna. I damklassen är tvillingsystrarna Susanna och Kristina Thurin regerande svenska mästare – och heta guldkandidater.
ANNONS

De 25-åriga systrarna från Sollentuna har i många år varit ett av landets bästa lag och har de senaste säsongerna dessutom tävlat både flitigt och framgångsrikt på världstouren, FIVB World Tour.
Så sent som i juni säkrade duon en historisk tredjeplats när världstouren besökte Aydin, Turkiet. Det här var Sveriges första pallplats någonsin på FIVB World Tour.

Semifinaler och finaler livesänds

Lägg där till att de varit i final i samtliga tre Swedish Beach Tour-tävlingar som avgjorts hittills i sommar så är det uppenbart att de tippas ha goda chanser att försvara SM-guldet från i fjol.
Totalt gör nära 500 lag gör upp i olika klasser i SM som spelas på 41 banor i Tylösand. På söndag, den 5 augusti, gör elitspelarna upp om att bli mästare i seniorklassen. Alla semifinaler och finaler livesänds på Sportkanalen och C More Sport Live.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.