ANNONS

Tellus avgjorde sent mot Haparanda

Tellus Bandy
En betryggande 2–0-ledning tappades i matchens slutskede och segern såg ut att gå om intet för Söderortslaget Tellus. Då klev Klas Nordström fram och säkrade säsongens första vinst i Haparanda.
ANNONS

Tellus fick inte direkt en lysande start på allsvenskan i bandy i och med förlusten i premiären borta mot Rättvik förra helgen. Men i söndags, efter en drygt 100 mil lång färdväg, studsade laget tillbaka och besegrade Haparanda på bortais.

Tvåpoängaren satt dock hårt inne. Tellus fick förvisso en bra start på matchen och tog ledningen redan i den sjunde minuten genom Klas Nordström. En ledning som utökades timmen senare när Niklas Westblad satte 2–0. Efter det vaknade Haparanda som först reducerade till 1–2 i den 77:e minuten och senare också gjorde 2–2 med fyra minuter kvar av ordinarie tid.

Men Tellus svarade på bästa sätt. Bara 40 sekunder efter kvitteringen, när klockan stod på 86.43, klev Klas Nordström fram igen och tryckte in det avgörande 3–2-målet för bortalaget. Säsongens första seger är därmed ett faktum och Tellus har två poäng efter lika många spelade matcher.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Liljeholmen Älvsjö Hägersten direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.