ANNONS

Nya tag i Thailand efter knock på Hovet

Kevin Mickelsson
Kevin Mickelsson med storebror Emil efter segern i JSM i thaiboxning tidigare i år. På Hovet i fredags gick det inte lika bra, men snart drar Kevin till Thailand och laddar för nya duster 2017.
Det slutade inte som Kevin Mickelsson hoppats när han gick sitt livs hittills största fajt på galan ”Rumble Of The Kings” på Hovet i fredags. Det 18-åriga löftet från Sundbyberg hann visa vad han kan, men i mitten av första ronden golvades han av den rutinerade Nils Widlund.
ANNONS

– Det var en jämn match först, vi gav varandra några sparkar och slag, men så missade jag en spark och skulle göra ett rundslag. Jag träffade på garden och tappade min egen gard och då åkte jag på en vänsterkrok, säger Kevin.

Domaren räknade till tio innan Kevin hann resa sig. Efter matchen hyllades Kevin för sin insats av den 30-årige motståndaren Nils Widlund, och trots förlusten är Kevin nöjd med upplevelsen då han gick sin störts fajt hittills.

– Det var riktigt coolt med mycket folk som kollade och mycket support. Jag hade eget omklädningsrum med käk och så, det var nice, säger han.

Om tre veckor åker Kevin till Thailand för ett tre veckor långt träningsläger som ska förbereda honom för fler matcher nästa år.

– Kanske går jag någon match i Thailand också, vi får se, säger han.

ANNONS