ANNONS

Ny tung triumf för systarna Thurin

Thurin, Beachvolley
"Thr Thurin Twins" högst upp på pallen i Örebro.
Susanna Thurin och Kristina Thurin följde upp SM-triumfen i Tylösand nyligen med ännu en tung titel i söndags. Årets Swedish Beach Tour avgjordes och när krutröken hade lagt sig på Järntorget i Örebro fick de 25-åriga tvillingsystrarna från Sollentuna kliva högst upp på pallen.
ANNONS

– Så himla kul att få spelet att stämma sista tävlingen för året och få avsluta säsongen på topp, säger Kristina Thurin direkt efter matchen.

Thurin, Beachvolley

Susanna och Kristina Thurin vann söndagens final i Swedish Beach Tour med 2–0. Foto: Robert Boman

Det femte och sista tourstoppet avgjordes i alltså i Örebro med finalspel i söndags då årets drottningar och kungar i Swedish Beach Tour korades i skuggan av Örebro Slott, inför fullsmockade läktare.

”Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år”

På damsidan manövrerade systrarna Susanna och Kristina Thurin, som spelar för 08 Beachvolley, ut Sofia Ögren/Camilla Nilsson under förmiddagens semifinal och fortsatte på det inslagna spåret i finalen där Sigrid Simonsson och Tadva Yoken besegrades med 2–0.
– Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år, men vi har tränat mer och då ska vi vinna mer. Nu ska det bli skönt att träna hela hösten och vintern för att kunna spela ännu mer på världstouren nästa år! säger Kristina Thurin.