ANNONS

Trogne BP-supportern: ”Blir roligt att se tjejerna i år”

BP supporter, Björn Karlsson
Björn Karlsson, en av BP:s trognaste supportrar, tror på tjejerna i år.
BP:s damer är nykomlingar i elitettan efter att ha vunnit division i södra i fjol. Och det ser bra ut inför säsongsstarten, tycker trogne supportern Björn Karlsson.
– Jag hoppas att fler kommer stöttar dem i år, säger han.
ANNONS

Hur laddar du inför premiärdagen?

– I första matchen möter vi Hammarby borta – då är jag på plats på Hammarby IP. Jag brukar se alla bortamatcher som spelas i Stockholmsområdet, och så hemmamatcherna på Grimsta förstås. Jag gillar att se matcherna live.

Hur går det för BP i år?

– Målsättningen måste vara att etablera sig i elitettan, vi är ju nykomlingar. Jag hoppas vi kan hålla oss i mittenskiktet av tabellen.

Vilka är ditt lags mest spännande spelare hålla koll på?

– I målet har vi Nichole Persson, som kommer tillbaka efter att ha varit utlånad till Djurgården. Vi har en spännande mittback som heter Felicia Törngren, en mittfältare som heter Rebecca Lundblad Roth, och i anfallet Michelle Rochas Flores. Hon gjorde många mål i fjol, och jag hoppas hon fortsätter att leverera i år.

Hur ser du på konkurrenterna?

AIK, Hammarby och Umeå kommer att slåss i toppen. Kanske Kvarnbacken också, de har meriter från damallsvenskan.

Vad tror du om publiksäsongen och vad gör ni för att locka fler?

ANNONS

– Jag hoppas att det blir mer folk nu när vi är uppe i elitettan. Vi vann serien förra året och spelade väldigt bra. Dessutom har det kommit flera spännande nyförvärv. Jag tror det blir roligt att se tjejerna i år och hoppas att fler kommer till Grimsta och stöttar dem.

ANNONS